Welkom bij Ahoi boot

Nieuw: Ahoi is volledig privé af te huren op zaterdagen en zondagen.

Den Ahoi is een uniek, kleinschalig, zeer betaalbaar boot-hotel met ook bistro en bar, op de Leie in het centrum van Kortrijk. Bistro Bar Bootel Ahoi ligt op ca. 500 m van de Grote Markt en de Broeltorens, op ca. 1 km van het station en op ca. 3 km van Kortrijk Expo. Geniet van een spectaculair uitzicht op de Leie van binnen in de kamers of vanuit de bistro-bar en bij mooi weer ook vanop ons dekterras. Parkeren is gratis op zondagen, feestdagen en tussen 19:00 en 09:00. Parkeren kost max. € 4 per dag overdag langs de Leie.

www.toerismekortrijk.be/
www.kortrijk.be/agenda/search
www.kortrijk.be/vrije-tijd/uit-in-kortrijk/evenementen

E-step- & Bootverhuur

Motorbootverhuur: Huur vanaf €99. voor de eerste 2 uren (April - September)

Onze Red Ahoi (max. 6 volwassenen + 2 kinderen = het aantal aanwezige reddingsvesten) is zo afgesteld dat een vaarbrevet niet nodig is om de boot te besturen en huren. De boot van het type Bayliner Element is gemakkelijk te varen en aan te meren. De kapitein moet min. 18 jaar oud zijn en is verantwoordelijk voor de volledige bemanning. Op 10 m² vind je een comfortabel interieur met speelse wit-rode bekleding, stereo/MP3 speler, digitale dieptemeter, buitenboord motor, opvouwbare zonnekap en zonnekussens. De noodzakelijke veiligheidsuitrusting is natuurlijk ook aanwezig. Benzine en verzekering zijn incl. in de huurprijs.

Optioneel: Huur Koelbox (incl. 2 kg ijs): € 9.-

Opmerkingen: Waarborg: € 250.- cash te betalen ter plaatse. Identiteitskaart: de kapitein brengt zijn/haar identiteitskaart mee. Voucher: mee te brengen aar de check-in balie. Aanmelden: in den Ahoi 15 minuten voor huuraanvang (afwikkelen formaliteiten en briefing). Schoonmaak: de boot dient proper overgedragen te worden, vrij van afval. Schoeisel: alleen aangepast schoeisel met witte zolen (of sokken of blootsvoets). Geen hoge hakken of harde zolen toegestaan.

Boek motorboot of e-scooter via deze onderstaande link:


E-stepverhuur: € 19.- voor de eerste 2 uren (April - September).

De 4 e-kickscooters zijn afgesteld op max. 21 km/h. Je kan ca. 12 km rijden per oplaadbeurt. Wij verhuren geen helmen (we raden aan zelf een (fiets)helm meet te brengen), maar leverenwel een slot met sleutel mee.

Opmerkingen: Waarborg: € 100.- cash te betalen ter plaatse. Identiteitskaart: dient meegebracht te worden. Voucher: mee te brengen naar de check-in balie. Aanmelden: in den Ahoi 15 minuten voor huuraanvang (afwikkelen formaliteiten en briefing).

Boek motorboot of e-scooter via de bovenstaande link.

tweepersoonshut

Aantal personen: 2

tweepersoonshut

Onze ingerichte tweepersoonshutten (ca. 10 m², bezetting: min. 1/max. 2 pers.) beschikken over twee eenpersoonsbedden, massief houten vloer, douche/toilet, elektrische verwarming, geintegreerde luchttoe- en afvoer, klapschrijftafeltje, zicht op de Leie door de niet te openen patrijspoort, gratis WIFI, gratis LAN en gratis airco (de mobiele airco kan de kamer op 5 minuten koelen - de kamerdeur dient daarvoor wel op een kier te staan).

tweepersoonshut met TV

Aantal personen: 2

tweepersoonshut met TV

Onze ingerichte tweepersoonshutten (ca. 10 m², bezetting: min. 1/max. 2 pers.) beschikken over twee eenpersoonsbedden, massief houten vloer, douche/toilet, elektrische verwarming, geintegreerde luchttoe- en afvoer, klapschrijftafeltje, zicht op de Leie door de niet te openen patrijspoort, gratis WIFI, gratis LANen gratis airco (de mobiele airco kan de kamer op 5 minuten koelen - de kamerdeur dient daarvoor wel op een kier te staan), Proximus TV.

grote tweepersoonshut met TV

Aantal personen: 2

grote tweepersoonshut met TV

De vernieuwde grote tweepersoonshut (ca. 14 m², bezetting: min. 1/max. 2 gasten) beschikt over twee ergonomische elektrische eenpersoonsbedden, stone washed percalle bedlinnen, massief houten vloer, douche/toilet, elektrische verwarming, geintegreerde luchttoe- en afvoer, schrijftafeltje, zicht op de Leie door patrijspoort, gratis WIFI, gratis LAN, kleerkast, Proximus TV, haardroger (af te halen aan de receptie) en gratis airco (de mobiele airco kan de kamer op 10 minuten koelen - de kamerdeur dient daarvoor wel op een kier te staan).

Beoordeel Ahoi boot

Ahoi boot

Handelskaai 1 NT | 8500 Kortrijk , Belgie | info@ahoi.be | t: +32 478728583